Tapzînge 5 april 2020 bij De Soos

Op zondagmiddag 5 april vanaf half drie organiseert mannenkoor Manoeuvre uit Weert voor het 27e jaar op rij: Tapzînge. Wederom is gekozen voor het oergezellige “stadscafé” De Soos aan de Markt te Weert.

Tapzînge is een meezingfestijn. Ruim vier uur lang brengen de zangers van Manoeuvre een breed en zorgvuldig samengesteld programma op de planken, waarbij niemand de kaken op elkaar kan houden. “In het café kan iedereen zingen”, luidt het motto. Het repertoire loopt van André Hazes tot Jürgen Marcus, maar ook staat er bijvoorbeeld een swingende songfestival-medley op het programma en een meeslepende Amsterdamse medley. Iedereen kan meedoen. Iedereen gaat een geweldige middag beleven.

Als vanouds worden de zangers van Manoeuvre ondersteund door een gelegenheidsband met pianist/koorleider Noël Seerden, accordeonist Bèrke Donkers, drummer Leon Hoeben, bassist Tim Florack,  gitaristen Jos van Dooren en Martijn Mennen. De hoofdrol is echter voor het publiek.

De entree voor deze geweldige middag bedraagt slechts 3,00 euro. De songteksten worden op grote centrale schermen getoond zodat u eenvoudig kunt meezingen.
Drankjes kunnen tegen normale tarieven worden besteld. Ook worden er hartige snacks geserveerd. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige middag zijn aanwezig. Zo’n week of zes na de vastelaovendj mag dat wel weer een keertje.

Jullie komen toch ook??

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019