Tapzinge 2024

24 maart 2024
14:30
Stadscafe De Soos

Meezingfestijn Tapzînge bij De Soos

Meezingfestijn Tapzînge bij De Soos

Op zondagmiddag 24 maart vanaf 14.30 uur organiseert mannenkoor Manoeuvre uit Weert wederom haar fameuze jaarlijkse Tapzînge-evenement. Locatie, als steeds in de recente edities: het oergezellige “stadscafé” De Soos aan de Markt te Weert. Geplande eindtijd is 19.00 uur.

Tapzînge is een meezingfestijn waarbij niet zozeer de zangkunsten maar de gezelligheid voorop staat. Ruim vier uur lang brengen de mannen van Manoeuvre een breed en zorgvuldig samengesteld programma op de planken, waarbij niemand de kaken op elkaar kan houden. “In het café kan iedereen zingen”, luidt het motto. Het repertoire loopt van André Hazes tot Ramses Shaffy, maar ook staat er een hele reeks medley’s op de setlist: een Duitse. Italiaanse, maar ook een Elvis-medley en zelfs een zangeres zonder naam-medley. Iedereen kan meedoen en gaat een geweldige middag beleven.

Als vanouds worden de zangers van Manoeuvre ondersteund door een gelegenheidsband met pianist/koorleider Noël Seerden, accordeonist Bèrke Donkers, drummer Jules Hoeben, bassist Jan van Dooren, gitaristen Jos van Dooren en Martijn Mennen. De hoofdrol is echter voor het publiek. Iedereen kan zich laten horen.

De entree voor deze geweldige middag bedraagt slechts 4,00 euro. Teksten zijn te volgen via diverse grote schermen en drankjes kunnen uiteraard tegen normale tarieven worden besteld. Ook worden er hartige snacks geserveerd. Kortom: alle ingrediënten voor een supergezellige middag zijn aanwezig. Zo’n week of zes na de vastelaovendj mag dat wel weer een keertje.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019