Tapzînge bij de Soos

14 april 2019
14:30
De Soos, Markt 9, 6001 EJ Weert
Tapzînge
Tapzînge bij de Soos
Manoeuvre Mannenkoor

Op zondagmiddag 14 april vanaf half drie organiseert mannenkoor Manoeuvre uit Weert voor het 26e jaar op rij: Tapzînge. Wederom is gekozen voor het oergezellige “stadscafé” De Soos aan de Markt te Weert.

Tapzînge is een meezingfestijn. Ruim vier uur lang brengen de zangers van Manoeuvre een breed en zorgvuldig samengesteld programma op de planken, waarbij niemand de kaken op elkaar kan houden. “In het café kan iedereen zingen”, luidt het motto. Het repertoire loopt van André Hazes tot Jürgen Marcus, maar ook staat er bijvoorbeeld een swingende songfestival-medley op het programma en een meeslepende Amsterdamse medley. Iedereen kan meedoen. Iedereen gaat een geweldige middag beleven.

Als vanouds worden de zangers van Manoeuvre ondersteund door een gelegenheidsband met pianist/koorleider Noël Seerden, accordeonist Bèrke Donkers, drummer Leon Hoeben, bassist Jan van Dooren,  gitaristen Jos van Dooren en Martijn Mennen. De hoofdrol is echter voor het publiek. Dit jaar wordt afscheid  genomen van de dames Fämke Gerits, Wendy van Dooren en Wendy Overklift, die hun vocale kunsten ook zelf nog eenmaal  ten gehore zullen brengen.

De entree voor deze geweldige middag bedraagt slechts 3,00 euro. Tekstboekjes zijn uiteraard beschikbaar en drankjes kunnen tegen normale tarieven worden besteld. Ook worden er hartige snacks geserveerd. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige middag zijn aanwezig. Zo’n week of zes na de vastelaovendj mag dat wel weer een keertje.

Foto’s

Tapzinge 2019

emojilib.com.mapouter{position:relative;text-align:right;height:450px;width:600px;}.gmap_canvas {overflow:hidden;background:none!important;height:450px;width:600px;}

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019