Open Limburgs Korenfestival

5 oktober 2019
15:30
Free
Open Limburgs Korenfestival
Manoeuvre Mannenkoor

Op zaterdagmiddag 5 oktober neemt Manoeuvre deel aan het Open Limburgs Korenfestival in de Oranjerie in Roermond.

Ook in 2019 is er weer het Open Limburgs Korenfestival (OLKF). Het is een van de activiteiten die het VNK-Limburg organiseert als onderdeel van de Limburgse Koordagen. Het festival vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. ‘A moment of fame’ voor jouw koor op een toplocatie in Limburg!

Dit jaar vindt, naast het OLKF, de Provinciale NKF Competitie plaats tijdens de Limburgse Koordagen. Alle koren die kiezen voor Concoursdeelname in de afdeling A van het OLKF, doen automatisch mee aan deze Competitie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Ieder koor in de afdeling A krijgt dan ook van de jury een officiële NKF-beoordeling en de winnaar wordt vrijblijvend uitgenodigd voor de landelijke NKF Finale in 2020.

Koren – van alle genres en groottes – uit Limburg en daarbuiten nemen deel aan het OLKF met een optreden naar keuze. Dit onderdeel heeft dit jaar een compleet nieuwe vorm. VNK-Limburg streeft naar een toegankelijk karakter, want samen zingen en plezier beleven aan koorzang staan tijdens deze dagen voorop!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019