This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Sponsoren Tapzînge

Manoeuvre en Social Media


Nieuws
Manoeuvre terug uit Koblenz
Na het zomerreces en welverdiende vakanties is Manoeuvre het nieuwe seizoen gestart met een internationale reis naar Koblenz, in het gezelschap van aanhang en achterban. Er werd lekker gegeten, veel bier gedronken, gewinkeld, gewandeld en vooral natuurlijk ook gezongen.
Zingen langs de Rijn

Op de terugreis werd een wijnproeverij aangedaan, waarna menig koorlid met een flink aantal flessen moezelwijn huiswaarts keerde. Al met al, ondanks af en toe regen, een prachtig laatste augustus weekend.

Wijnproeverij bij Der WinzerThuis lekker bijkomen was er echter niet echt bij. Op maandag 1 september was het gewoon weer repetitie. Op 21 september as. neemt Manoeuvre al weer deel aan het Weertse buitenevenement Cultureel Lint. Ook voor het thuispubliek willen ons koor natuurlijk weer goed voor de dag komen. Binnenkort hierover meer informatie.
 
Stadzînge 2014 - Weert600
Stadzinge logo
In het kader van Weert600 brengt Manoeuvre Tapzînge eenmalig naar buiten onder de naam "Stadzînge".
Tapzînge is dé jaarlijkse happening, inmiddels een traditie in het voorjaar, waarbij de leden van het mannenkoor Manoeuvre een hele middag sfeervolle meezingers op de planken brengen. 

stadzinge 2014
is op de leest van Tapzînge geschoeid, maar krijgt uiteindelijk toch haar eigen, unieke invulling. Onze dirigent, Noël Seerden, zal wederom leiding geven aan onze Tapzînge-formatie, bestaande uit Leon Hoeben, Jan van Dooren en Jos van Dooren, aangevuld met accordeonist Rob Gijsen. De leden van Manoeuvre nemen uiteraard de zang voor hun rekening. Extra vocale ondersteuning komt opnieuw van de dames Femke Gerits, Wendy van Dooren en Nancy van Deursen.

Weert600 heeft organiserend mannenkoor Manoeuvre geïnspireerd tot een buitengewoon spectaculair en meezingend programma. Het repertoire loopt van André Hazes tot Ramses Shaffy en van Meatloaf tot Tina Turner. Speciaal toegevoegd aan her repertoire voor Stadzînge zijn een aantal geweldige medleys, waaronder een met songfestival liedjes, die een heus Toppers-sfeertje moet creëren, De liedjes die op de planken worden gebracht zijn uiteraard stuk voor stuk bij iedereen bekend. Ze liggen allemaal uitstekend in het gehoor en nodigen volop uit tot meezingen.

Op het Weert600-muziekplein gaat op 12 Juni het dak eraf! Zorg dat u erbij bent....


stadzinge 2014 
wordt dit jaar mogelijk gemaakt door de hartelijke medewerking van (klik op de advertentie om doorgeleid te worden naar de website)
Tapzinge advertentie 2014 AT-Automation    stapzinge advertentie_2014_VHS_Administraties
Tapzinge advertentie 2014 Beeldvang  Tapzinge advertentie 2014 Medicura 
Tapzinge advertentie 2014 Mertens Bouwbedrijf 
 
Tapzînge 2014 bij De Brouwer groot succes
Op zondagmiddag 6 april organiseerde Manoeuvre alweer voor de 21e keer op rij 'Tapzînge'. Deze keer vond het de happening plaats op een nieuwe locatie, bij Café De Brouwer aan de Oelemarkt, waar een reuze-gezellige atmosfeer werd gecreëerd.

Tapzînge is een jaarlijkse happening, inmiddels een traditie, waarbij de leden van het mannenkoor Manoeuvre uit Weert een hele middag lang sfeervolle meezingers op de planken brengen. Het koor wordt begeleid door onze dirigent Noël Seerden en de inmiddels bekende Tapzînge-formatie, bestaande uit Leon Hoeben, Jan van Dooren, Jos van Dooren en Rob Gijsen.

De spetterende vocale ondersteuning komt van 'onze' dames Fämke Gerits, Wendy van Dooren en Nancy van Deursen.

tapzinge band 2014
Na twintig edities heeft de verandering van locatie naar Café De Brouwer de band en de leden van Manoeuvre geïnspireerd tot een aantal buitengewoon gezellige en spetterende vertolkingen. Vooral een aantal medleys, zoals de Hollandse medley en de songfestival medley, geheel in de sfeer van de Toppers, deden het uitstekend. Het publiek zong weer uit volle borst mee en menigeen ging met een schorre stem naar huis. Daarmee leek Tapzînge 2014 weer uitstekend geslaagd!

Zo'n vierhonderd mensen bezochten dit jaar 'Tapzînge'. We zien iedereen graag weer terug op
editie 2015 - op zondag 29 maart... (datum onder voorbehoud)
 
Bestuurswisseling 2014
test2
Tijdens de Jaar- en Algemene Ledenvergadering van Manoeuvre op 6 maart jl. zijn Caroel Peeters en Marcel Moonen afgetreden als bestuurslid.


Caroel Peeters                                                      Marcel Moonen
(Caroel Peeters)                                                                    (Marcel Moonen)

Caroel ontpopte zich al tijdens de lustrumshow Men & Wheels in 2007 als pragmatische organisator en technische duizendpoot en wist o.a. het Tapzînge de afgelopen jaren organisatorisch tot een goed geoliede machine te maken. Marcel zette zich de afgelopen jaren op de achtergrond op uitstekende wijze in om Manoeuvre strak gekleed op de bühne te brengen en zal dat gelukkig voor ons ook blijven doen. Bij het Tapzînge profiteren wij en u van al zijn inzet zowel tekstueel als financieel bij het tekstboekje.
Het bestuur, dirigent en leden zijn Caroel, vanaf 2008 bestuurslid, en Marcel, sinds 2010 bestuurslid, erg dankbaar voor het vele werk dat ze voor Manoeuvre hebben verricht. Met grote inzet en bergen, niet-aflatende energie zijn ze al die jaren in touw geweest voor het koor.

Ze worden opgevolgd door Jan van Hoef en Cor Brouns, die door de leden unaniem gekozen werden, en in wie wij het volste vertrouwen hebben dat ook zij er mede voor zorgen dat Manoeuvre u nog vele oog- en oorstrelende optredens zullen brengen.

We wensen Jan en Cor veel succes, tomeloze energie en inspiratie om het werk als bestuurslid op zich te nemen.

Cor Brouns                                                     Jan van Hoef
(Cor Brouns)                                                                        (Jan van Hoef) 
Manoeuvre luistert 75 jaar Aldenborgh op
Manoeuvre treedt op tijdens nostalgisch theaterprogramma van De Aldenborgh

Op zaterdag 15 maart en zondag 16 maart aanstaande geeft Manoeuvre acte de présence tijdens een theaterprogramma ter ere van het 75-jarig bestaan van de Weerter geschied- en oudheidkundige kring De Aldenborgh. Plaats van handeling is het Munttheater te Weert. Aanvangstijd is 20.00 uur (zondag 14.00u). De entree bedraagt 7,50 euro.

Uiteraard zal de avond geheel in het teken staan van de geschiedenis van 'Os Wieërt'. Zo wordt er een unieke historische film vertoont waarin Weertenaren van weleer aan het woord komen. Een ensemble van Kerkelijke Harmonie Sint. Joseph 1880 verzorgt de achtergrondmuziek van oude filmbeelden. Manoeuvre brengt een aantal bijna vergeten liederen van vroeger ten gehore, onder andere van Sjang van Gonnebertje en "'t Schoeën van Wieërt" van meester Tullemans.
Laat u verrassen tijdens een unieke nostalgische avond.

Link naar promotiefilmpje

Meer informatie vind u ook op de website van Stichting De Aldenborgh

index.14

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>