This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Sponsoren Tapzînge

Manoeuvre en Social Media


Twintigste editie Tapzînge weer heerlijk feestje.

Op 24 maart 2013 vond de 20e editie van Manoeuvre's Tapzînge plaats. Net als 19 keer eerder werd het opnieuw een geweldig feestje. Zo'n 400 bezoekers genoten van de geweldige gezellige ambiance in café zaal Beatrix, met weer een afwisselend programma van oude en nieuwe Tapzîngnummers.

Hoogtepunten van de middag waren te vinden in de vertolkingen van het damestrio Fämke Gerits, Wendy van Dooren en Nance van Deursen, met nummers als River Deep Mountain High, Ik krijg een heel apart gevoel van binnen en This is my life. Maar ook de mannenzangers van Manoeuvre lieten zich natuurlijk niet onbetuigd en kregen de volledige zaal mee met toppers als The Beauty and the beast, I got a feeling en Do you love me.cht.

Bandleden Noël Seerden, Jan van Dooren en Jos Dooren werden met een plaquette onderscheiden voor hun 20e bijdrage op rij. Op naar de 25e, voegde voorzitter Leon Tobben hen toe. Er lijkt in elk geval weer voldoende inspiratie te zijn opgedaan om nog jaren door te gaan. Lekkere meezingers, bier en broodjes frikadel: het concept blijkt nog altijd te werken. Het denken voor editie 21 is inmiddels al weer begonnen.